Rinse chicken fillet with cold water and dry with paper towel. Get all the other products in the right quantities. For the filling, take any cheese you like: Dutch, Kostroma or Gouda.
Промойте куриное филе холодной водой и просушите бумажным полотенцем. Достаньте все остальные продукты в нужном количестве. Сыр для начинки возьмите любой по вашему вкусу: голландский, костромской или гауду.
Finely grind the cheese using a grater.
Мелко перетрите сыр с помощью терки.
Cut the chicken fillet horizontally into two pieces. Beat each piece of fillet with a hammer or the back of a knife to a thickness of 3-4 mm. Salt and pepper the chicken.
Разрежьте куриное филе вдоль по горизонтали на две части. Отбейте каждую часть филе молотком или обратной стороной ножа до толщины 3-4 мм. Посолите и поперчите курицу.
Place cheese and butter on one half of each medallion.
На одну половинку каждого медальона выложите сыр и сливочное масло.
Fold the chicken fillet in half so that the filling is inside. You should get some kind of chicken “pies”.
Сложите куриное филе пополам так, чтобы начинка оказалась внутри. Должны получиться своего рода «пирожки» из курицы.
Breaded the brizol. Dip each “pie” in flour, then dip in egg and roll in breadcrumbs.
Запанируйте бризоль. Обваляйте каждый «пирожок» в муке, затем окуните в яйцо и обваляйте в сухарях.
Fry the brizol in vegetable oil over medium heat for 5 minutes on each side.
Обжарьте бризоль на растительном масле на среднем огне по 5 минут с каждой стороны.
Garnish the finished dish with herbs and cherry tomatoes. Bon appetit.
Готовое блюдо украсьте зеленью и томатами черри. Приятного аппетита.
Add a side dish to the brizol: mashed potatoes or fresh vegetable salad. You can also season the dish with sauce to taste, for example, sour cream-garlic or tomato.
Добавьте к бризолю гарнир: пюре из картофеля или салат из свежих овощей. Еще можно приправить блюдо соусом по вкусу, например, сметанно-чесночным или томатным.