Prepare the ingredients indicated in the recipe. Wash the chicken breast and dry it with a paper towel. Wash and peel the orange. Cut the fruit into small cubes.
Подготовьте ингредиенты, указанные в рецепте. Куриную грудку помойте и просушите бумажным полотенцем. Апельсин помойте и очистите. Фрукты нарежьте небольшим кубиком.
Prepare the fillet. Place the chicken breast in a saucepan and cover with cold water. Add some salt. Place the pan on the fire. Cook chicken over medium heat for 30 minutes.
Приготовьте филе. Куриную грудку положите в кастрюлю и залейте холодной водой. Посолите. Поставьте кастрюлю на огонь. Варите курицу на среднем огне 30 минут.
Heat a frying pan with vegetable oil. Brush the boiled breast with dried herbs and fry the bird in a frying pan for 2-3 minutes on each side until golden brown.
Разогрейте сковороду с растительным маслом. Вареную грудку смажьте сушеными травами и обжарьте птицу на сковороде по 2-3 минуты с каждой стороны до золотистой корочки.
Prepare the filling for the canapés. Cut the finished chicken breast into slices or small cubes. Place the chicken in a bowl and mix it with the pineapple and orange pieces.
Приготовьте начинку для канапе. Готовую куриную грудку нарежете ломтиками или небольшим кубиком. Выложите курицу в миску и смешайте ее с кусочками ананаса и апельсина.
Season the chicken and fruit with mayonnaise or yogurt, stir and let stand for 3-4 minutes.
Заправьте курицу и фрукты майонезом или йогуртом, перемешайте и дайте постоять 3-4 минуты.
Place the resulting filling on crackers. Decorate the canapes with herbs. Bon appetit.
Получившуюся начинку выложите на крекеры. Украсьте канапе зеленью. Приятного аппетита.