Boil the chicken thigh for 25 minutes and remove the meat from the bones. Boil chicken eggs and peel. Drain excess liquid from Korean carrots. Choose the cheese for the salad according to your taste: Dutch, Russian, Kostroma or Gouda.
Отварите куриное бедро в течение 25 минут и отделите мясо от костей. Отварите куриные яйца и очистите. Слейте лишнюю жидкость с корейской моркови. Сыр для салата возьмите по своему вкусу: голландский, российский, костромской или гауду.
Grate the cheese on a fine grater.
Натрите сыр на мелкой терке.
Cut the chicken meat into small cubes.
Куриное мясо порежьте небольшими кубиками.
Finely chop the chicken eggs or grate them on a coarse grater.
Мелко порубите куриные яйца или натрите их на крупной терке.
Take a salad tray and place the chicken in the bottom. Spread the chicken layer with a little mayonnaise.
Возьмите формочку для салата и выложите на дно курицу. Промажьте слой курицы небольшим количеством майонеза.
Place Korean carrots and eggs in the next two layers. Apply another layer of mayonnaise.
Следующими двумя слоями выложите корейскую морковь и яйца. Нанесите еще один слой майонеза.
Place the final layer of grated cheese. Carefully remove the pan from the lettuce.
Финальным слоем выложите тертый сыр. Аккуратно снимите форму с салата.
Garnish the salad with parsley leaves. Ready. Bon appetit.
Украсьте салат листьями петрушки. Готово. Приятного аппетита.
Serve salads into separate bowls. Garnish the dish with fresh lettuce leaves and cherry tomatoes. This appetizer will look great on a holiday table.
Сделайте порционные салаты в отдельные тарелки. Украсьте блюдо листьями свежего салат и помидорами черри. Такая закуска отлично будет смотреться на праздничном столе.