Wash broccoli and chicken eggs. Cream the butter from the refrigerator 5-10 minutes before cooking. Grind the cheese on a grater. Preheat the oven to 180°C.
Помойте брокколи и куриные яйца. Сливочное масло из холодильника за 5-10 минут до готовки. Измельчите сыр на терке. Духовку разогрейте до 180 °С.
Mix flour and butter in a deep bowl. Mash the ingredients with your hands or a spatula until crumbly.
Смешайте в глубокой чаше муку и сливочное масло. Разотрите ингредиенты руками или лопаткой до состояния крошки.
Add two chicken eggs and salt to the flour and butter crumbs.
Добавьте к крошке из муки и масла два куриных яйца и соль.
Knead the dough with your hands and form it into a ball. Place the dough in a bowl, cover with a towel or cling film and refrigerate for 30 minutes.
Замесите руками тесто и сформируйте из него шар. Положите тесто в чашу, накройте полотенцем или пищевой пленкой и уберите в холодильник на 30 минут.
Chop the broccoli.
Нарежьте капусту брокколи.
Roll out the dough thinly (3-4 mm). Place in a baking dish. Once the boots are formed, trim off the excess dough. Use a fork to make holes in the dough.
Тонко раскатайте тесто (3-4 мм). Выложите в форму для выпекания. Сформировав ботики, срежьте лишнее тесто. Вилкой сделайте в тесте отверстия.
Place chopped broccoli on the dough.
Выложите на тесто порезанную капусту брокколи.
In a separate container, mix two eggs and a glass of cream. Add salt and pepper.
В отедльной емкости смешайте два яйца и стакан сливок. Добавьте соль и перец.
Pour the creamy egg mixture over the broccoli.
Залейте брокколи сливочно-яичной смесью.
Sprinkle with grated Parmesan and place the quiche in the oven for 30-40 minutes.
Посыпав тертым пармезаном, отправьте киш в духовку на 30-40 минут.
The dish is ready. Bon appetit!
Блюдо готово. Приятного аппетита!
Garnish the dish with spinach and sun-dried tomatoes.
Украсьте блюдо шпинатом и вялеными помидорами.