Peel the pumpkin and cut into small cubes 1-1.5 cm in size. Remove the butter from the refrigerator in advance. Grate the cheese. Turn on the oven to 180°C.
Очистите тыкву и нарежьте на небольшие кубики размером 1-1,5 см. Заранее достаньте сливочное масло из холодильника. Натрите сыр. Включите духовку на 180 °С.
Combine flour and butter. Using your hands or a spatula, work it into crumbs.
Соедините муку и сливочное масло. Руками или лопаткой добейтесь состояния крошки.
Break two chicken eggs into flour and butter crumbs. Add salt.
В крошку из муки и масла разбейте два куриных яйца. Добавьте соль.
Knead the shortbread dough. After forming it into a ball, place it in a convenient bowl. Cover with cling film or a towel and place in the refrigerator for half an hour.
Замесите песочное тесто. Сформировав из него шар, поместите в удобную чашу. Накройте пищевой пленкой или полотенцем и на полчаса отправьте в холодильник.
Fry the pumpkin pieces in a mixture of butter and vegetable oil for 5-7 minutes. Add a pinch of sugar to bring out the pumpkin flavor.
Обжарьте кусочки тыквы на смеси сливочного и растительного масла в течение 5-7 минут. Добавьте щепотку сахара, чтобы подчеркнуть вкус тыквы.
Roll out the dough to a thickness of 3-4 mm. Place in pan and make sides, trim off excess. Use a fork to make holes in the dough.
Раскатайте тесто толщиной 3-4 мм. Выложите в форму и сделайте бортики, обрежьте лишнее С помощью вилки сделайте в тесте отверстия.
Place fried pumpkin on the dough.
Выложите на тесто обжаренную тыкву.
Separately, mix 2 eggs and a glass of cream.
Отдельно смешайте 2 яйца и стакан сливок.
Pour the creamy egg mixture over the pumpkin.
Залейте тыкву сливочно-яичной смесью.
Spread the cheese over the pie. Bake for 30-40 minutes.
Распределите по пирогу сыр. Выпекайте 30-40 минут.
Pumpkin quiche is ready.
Киш с тыквой готов.
Garnish the quiche with cream cheese or whipped cream. Serve the quiche with tea or warm milk.
Украсьте киш крем-чизом или взбитыми сливками. Подайте киш с чаем или теплым молоком.