Prepare the salmon fillet, remove the skin and bones. Broccoli and butter should be at room temperature. Using a coarse grater, grate the cheese. Grate the cheese on a coarse grater. Set the oven to 180°C.
Подготовьте филе семги, удалите кожу и косточки. Брокколи и сливочное масло должны быть комнатной температуры. С помощью крупной терки натрите сыр. Натрите сыр на крупной терке. Поставьте духовку на 180 °С.
Grind flour and butter until crumbly.
Разотрите муку и сливочное масло до состояния крошки.
Add two eggs to the grated ingredients. Add some salt.
К перетертым ингредиентам добавьте два яйца. Посолите.
Mix the ingredients. Form the dough into a ball, place it in a bowl, cover with cling film or a towel. Place in the refrigerator for 30 minutes.
Смешайте ингредиенты. Сделайте из теста шар, положите его в чашу, накрыв пищевой пленкой или полотенцем. Поставьте в холодильник на 30 минут.
Cut the salmon fillet into small pieces.
Нарежьте филе семги на маленькие кусочки.
Also cut the broccoli into small pieces.
Брокколи также порежьте небольшими кусочками.
After rolling out the dough to a thickness of 3-4 mm, distribute it into the mold. Form the sides and trim the uneven edges. Take a fork and make small holes.
Раскатав тесто до толщины 3-4 мм, распределите его по форме. Сформируйте бортики, а неровные края обрежьте. Возьмите вилку и сделайте мелкие отверстия.
Place the salmon and broccoli in the pan.
Выложите в форму семгу и брокколи.
In a bowl, mix 2 eggs and a glass of cream. Lightly salt and pepper the mixture.
В миске смешайте 2 яйца и стакан сливок. Немного посолите и поперчите смесь.
Pour the mixture over the salmon and broccoli.
Залейте получившейся смесью семгу и брокколи.
Add grated cheese at the end. Bake for 30-40 minutes.
В конце добавьте тертый сыр. Выпекайте в течение 30-40 минут.
Quiche with salmon and broccoli is ready. Bon appetit.
Киш с семгой и брокколи готов. Приятного аппетита.
Garnish the quiche with fresh spinach leaves and sun-dried tomatoes. Tea or warm milk is suitable as a drink.
Украсьте киш листьями свежего шпината и вялеными томатами. В качестве напитка подойдет чай или теплое молоко.