Rinse the chicken fillet and dry it with a paper towel. Peel the vegetables.
Куриное филе промойте и обсушите бумажным полотенцем. Овощи очистите.
Cut the chicken fillet into small strips.
Куриное филе нарежьте небольшими полосками.
Cut the carrots into medium-sized strips.
Морковь нарежьте соломкой среднего размера.
Cut the onion into half rings or into strips.
Репчатый лук нарежьте полукольцами либо пером.
Heat 3 tbsp in a deep frying pan. vegetable oil. Post it
В глубокой сковороде разогрейте 3 ст.л. растительного масла. Выложите
Add onions and carrots to the chicken and fry for another 3-4 minutes.
Добавьте к курице лук и морковь и обжарьте еще 3-4 минуты.
Add washed buckwheat to the pan. Fill everything with water. Salt it
Добавьте промытую гречку в сковороду. Залейте все водой. Посолите,
Serve buckwheat merchant-style, garnished with cherry tomatoes and a sprig of dill. Have a nice one
Подавайте гречку по-купечески, украсив черри и веточкой укропа. Приятного