Rinse the chicken fillet. and blot with a paper towel. Clean the champignons. Take out the butter in advance, it should be softened. Grate the cheese on a coarse grater. Preheat the oven to 180°C.
Ополосните куриное филе. и промокните бумажным полотенцем. Очистите шампиньоны. Заранее достаньте сливочное, оно должно быть размягченным. Натрите сыр на крупной терке. Разогрейте духовку до 180 °С.
In a deep bowl, mix flour with butter, you should get crumbs.
В глубокой миске смешайте муку со сливочным маслом, должно получиться состояние крошки.
Add 2 eggs and salt to the flour and butter mixture.
К смеси из муки и масла положите 2 яйца и соль.
Knead the dough, form it into a ball and place it in a suitable container. Cover with a towel or cling film. Leave in the refrigerator for half an hour.
Замесите тесто, образуйте из него шар и положите в подходящую емкость. Накройте полотенцем или пищевой пленкой. Оставьте в холодильнике на полчаса.
Cut the chicken fillet into small pieces.
Куриное филе порежьте на небольшие кусочки.
Cut the champignons into slices.
Шампиньоны нарежьте пластинками.
Fry the chicken and mushrooms in vegetable oil for 5-7 minutes. Season with salt and pepper.
Обжарьте курицу и шампиньоны на растительном масле в течении 5-7 минут. Посолите и поперчите.
Roll out the dough to a thickness of 3-4 mm and distribute it over the mold, forming sides. Trim uneven edges. Using a fork, poke many small holes in the dough.
Раскатайте тесто до толщины 3-4 мм и распределите его по форме, формируя бортики. Неровные края обрежьте. При помощи вилки сделайте в тесте множество маленьких отверстий.
Place the chicken and mushroom filling on the dough.
Выложите на тесто начинку из курицы и грибов.
Mix 1 cup of cream and 2 eggs and a cup of cream thoroughly. Season with salt and pepper.
Тщательно перемешайте 1 стакан сливок и 2 яйца и стакан сливок. Посолите и поперчите.
Pour the creamy egg mixture over the chicken and mushrooms.
Залейте сливочно-яичной смесью курицу и грибы.
Sprinkle grated cheese on top and bake the quiche in the oven for 30-40 minutes.
Посыпьте сверху тертым сыром и отправьте киш выпекаться в духовку на 30-40 минут.
Quiche is ready. Bon appetit!
Киш готов. Приятного аппетита!
Use wild mushrooms, for example, porcini mushrooms - they are more aromatic and have a pronounced mushroom taste. With such mushrooms the pie will become even tastier.
Используйте лесные грибы, например, белые – они более ароматные и имеют ярко выраженный грибной вкус. С такими грибами пирог станет еще вкуснее.