Transfer the sprats from the jar to another container and drain the oil. Finely chop the pickles and garlic. Mash the sprats with a fork until they form a homogeneous mass of small pieces.
Переложите шпроты из банки в другую емкость и слейте масло. Мелко порубите соленые огурцы и чеснок. Разомните шпроты вилкой до однородной массы из небольших кусочков.
Place cream cheese, chopped sprats, pickles and garlic in a deep plate. Mix well so that the taste of each ingredient is evenly distributed throughout the filling.
В глубокую тарелку выложите сливочный сыр, измельченные шпроты, соленые огурцы и чеснок. Хорошо перемешайте, чтобы вкус каждого ингредиента был равномерно распределен по всей массе начинки.
Place the prepared filling into each tartlet - to the edges or with a small slide.
Разложите приготовленную начинку в каждую тарталетку - до краев или с небольшой горкой.
Decorate the tartlets with parsley sprigs or small bunches of dill and serve - an appetizer with an unusual taste and a bit of spiciness is ready!
Украсьте тарталетки веточками петрушки или небольшими пучками укропа и подавайте на стол - закуска с необычным вкусом с капелькой остроты готова!
Imagine that each tartlet is a desert island. Plant a parsley palm on it and also scatter black peppercorns and coconuts. Your guests will definitely appreciate the unusual presentation of this dish!
Представьте, что каждая тарталетка - это необитаемый остров. Посадите на него пальму из петрушки, а также разбросайте кокосы из черного перца горошком. Ваши гости точно оценят необычную подачу этого блюда!