Place a frying pan with a little oil on the stove to preheat it. Place the necessary products on the work surface. Rinse the chicken and mushrooms under cold running water. Grate the cheese on a fine grater.
Поставьте сковороду с небольшим количеством масла на плиту, чтобы заранее прогреть ее. Выложите необходимые продукты на рабочую поверхность. Промойте курицу и шампиньоны под холодной проточной водой. Сыр натрите на мелкой терке.
Cut the chicken and champignons into small cubes, place in a heated frying pan, add salt and spices and fry until fully cooked.
Нарежьте курицу и шампиньоны мелкими кубиками, положите на разогретую сковороду, добавьте соль со специями и обжаривайте до полной готовности.
Add mayonnaise and mix thoroughly.
Добавьте майонез и тщательно перемешайте.
Arrange the tartlets, place the chicken and champignon filling in them.
Расставьте тарталетки, разложите в них начинку из курицы и шампиньонов.
Spread the cheese evenly over the entire surface of the filling.
Равномерно распределите сыр по всей поверхности начинки.
Place the tartlets on beautiful lettuce leaves. In addition, you can decorate each of them with a sprig of parsley.
Выставьте тарталетки на красивые листья салата. Кроме того, можно украсить каждую из них веточкой петрушки.