Measure and prepare all the necessary ingredients. Clean the beef from films and veins.
Отмерьте и подготовьте все необходимые ингредиенты. Очистите говядину от пленок и прожилок.
Mix the ingredients for the marinade.
Смешайте ингредиенты для маринада.
Rub a piece of meat with salt and pepper, dip in the marinade and leave to marinate in the refrigerator for two hours.
Натрите кусок мяса солью и перцем, обмакните в маринад и оставьте мариноваться в холодильнике на два часа.
Wrap the beef tightly in a double sheet of foil and place the meat in a baking dish.
Герметично заверните говядину в двойной лист фольги и выложите мясо в посуду для запекания.
Place the meat in an oven preheated to 220 degrees for 80 minutes. 15-20 minutes after the start of cooking, reduce the temperature to 200 degrees. Cut the finished beef into pieces and serve. Bon appetit!
Отправьте мясо в разогретую до 220 градусов духовку на 80 минут. Через 15-20 минут после начала приготовления снизьте температурный режим до 200 градусов. Нарежьте готовую говядину кусочками и подавайте к столу. Приятного аппетита!
To serve meat in the best restaurant traditions, place the beef in a semicircle on the edge of the plate, and place a gravy boat with your favorite dressing in the center. Pour the remaining soy sauce over the pieces of meat and sprinkle with any available herbs.
Для того чтобы подать мясо в лучших ресторанных традициях, выложите говядину полукругом на край тарелки, а в центр поставьте соусник с любимой заправкой. Кусочки мяса полейте остатками соевого соуса и присыпьте любой, имеющейся в наличии зеленью.