Prepare beef, onion, butter, salt and sour cream.
Приготовьте говядину, лук, сливочное масло,соль и сметану.
Peel the onion and cut it into half rings. Rinse the beef and cut into small slices.
Почистите лук и нарежьте его полукольцами. Говядину промойте и нарежьте на небольшие дольки.
Add beef to a heated frying pan with butter and fry for 10 minutes. Next, add the onion and fry until golden brown.
В разогретую сковороду со сливочным масло добавьте говядину и обжарьте в течение 10 минут. Далее добавьте лук и обжарьте до золотистой корочки.
Add salt and sour cream to the beef dish and mix everything well.
В блюдо с говядиной добавьте соль и сметану, хорошо все перемешайте.
Next, add a glass of water and simmer the meat for 10 minutes, covering the pan with a lid.
Далее добавьте стакан воды и тушите мясо 10 минут, накрыв сковороду крышкой.
Place the finished dish on a large flat plate, place the side dish around the meat, sprinkle with herbs.
Готовое блюдо выложите на большую плоскую тарелку, вокруг мяса выложите гарнир, посыпьте зеленью.