Measure and prepare all the necessary ingredients. Peel the onion, remove films and veins from the meat.
Отмерьте и подготовьте все необходимые ингредиенты. Очистите лук от шелухи, удалите из мяса пленки и прожилки.
Cut the onion into half rings.
Нарежьте лук полукольцами.
Remove the cucumbers from the brine, dry with a paper towel and cut into strips.
Достаньте огурцы из рассола, обсушите бумажным полотенцем и нарежьте соломкой.
Cut the meat into small pieces.
Мясо нарежьте небольшими кусочками.
Add the chopped ingredients to a frying pan heated in vegetable oil.
В разогретую на растительном масле сковороду добавьте измельченные ингредиенты.
Salt and pepper the contents of the pan to taste. Fry the meat and vegetables over medium heat until the beef is golden brown.
Посолите и поперчите содержимое сковороды по вкусу. Обжарьте мясо и овощи на среднем огне до появления у говядины золотистой корочки.
Pour the flour into the pan, mix the ingredients thoroughly and
Всыпьте в сковороду муку, тщательно перемешайте ингредиенты и
Add tomato paste and sour cream to the pan, carefully
Добавьте в сковороду томатную пасту и сметану, тщательно
Remove the pan from the heat, divide the hot dish into plates and serve. Bon appetit!
Снимите сковороду с огня, разложите горячее по тарелкам и подавайте к столу. Приятного аппетита!
You can decorate the dish with any greenery you have.
Украсить блюдо можно любой, имеющейся у вас зеленью.