Prepare your ingredients. Wash and peel the vegetables thoroughly.
Подготовьте ингредиенты. Хорошенько помойте и очистите от кожуры овощи.
Chop potatoes, onions, garlic. Grate the pickled cucumbers and carrots on a coarse grater.
Нарежьте картофель, лук, чеснок. Соленые огурцы и морковь потрите на крупной терке.
Fill the barley with hot water. Pour the broth into the pan and let the chicken cook. Once the chicken is done, remove it and cut it into cubes.
Перловку залейте горячей водой. Перелейте бульон в кастрюлю и поставьте вариться курицу. Как только курица будет готова, выньте ее и порежьте кубиками.
Fry all vegetables with vegetable oil in a frying pan until golden brown.
Все овощи обжарьте с растительным маслом на сковороде до золотистого цвета.
Pour pearl barley and potatoes into the broth and let it cook. Then add the sautéed vegetables and chicken. Add spices to taste. 5 minutes before readiness, add bay leaf to the pickle, let the soup boil, and then remove from heat.
Высыпьте в бульон перловку и картофель, поставьте вариться. Затем добавьте обжаренные овощи и курицу. Добавьте специи по вкусу. За 5 минут до готовности добавьте в рассольник лавровый лист, дайте супу закипеть, а затем снимите с огня.
Garnish the soup with juicy and healthy herbs.
Украсьте суп сочной и полезной зеленью.