Prepare all ingredients, wash fresh cucumbers and parsley thoroughly. If necessary, remove the ham from packaging.
Приготовьте все ингредиенты, свежие огурцы и петрушку тщательно вымойте. При необходимости ветчину освободите от упаковки.
Chop the parsley leaves using a knife.
Измельчите листья петрушки при помощи ножа.
Cut the ham into strips.
Нарежьте ветчину соломкой.
Also cut fresh cucumbers into strips.
Также соломкой нарежьте свежие огурцы.
Spread a thin layer of cream cheese on the pita bread; it will make the pita bread softer and more elastic.
Тонким слоем намажьте сливочный сыр на лаваш, он сделает лаваш более мягким и эластичным.
Place the ham on top of the pita bread with cheese, spreading it over the entire surface of the pita bread in an even layer. Also spread the cucumbers on top of the ham. Season with salt and pepper lightly. Then sprinkle with finely chopped parsley.
Сверху на лаваш с сыром выложите ветчину, распределив ее по всей поверхности лаваша ровным слоем. Поверх ветчины также распределите огурцы. Посолите и слегка поперчите. Затем присыпьте мелко нарезанной петрушкой.
Carefully roll the pita bread into a roll. Wrap the roll in cling film and leave to soak for 20 minutes.
Осторожно закатайте лаваш в рулет. Оберните рулет пищевой пленкой и оставьте пропитаться минут на 20.
Cut the roll into pieces three centimeters wide so that they are easy to take and do not crumble. Everything is ready. Bon appetit.
Нарежьте рулет кусочками шириной сантиметра три, чтобы их было удобно брать, и они не рассыпались. Все готово. Приятного аппетита.
To make the roll look even more appetizing, place fresh lettuce leaves on the bottom of the dish, carefully arrange the roll pieces and add a couple of parsley sprigs.
Для того, чтобы рулетик выглядел еще аппетитнее, выложите на дне блюда листья свежего салата, аккуратно разложите кусочки рулета и добавьте пару веточек петрушки.