Rinse the cucumber, remove the canned olives from the jar.
Промойте огурец, выложите консервированные маслины из банки.
Cut the cucumber into pieces of arbitrary shape, but so that they fit easily in the mouth - the canapes are eaten whole, without biting.
Нарежьте огурец кусочками произвольной формы, но так, чтобы они легко помещались во рту - канапе едят целиком, не откусывая.
Carefully cut the salmon into pieces the size of the chopped cucumber.
Аккуратно нарежьте семгу на кусочки, соразмерные нарезанному огурцу.
Sequentially place an olive, salmon and a slice of cucumber onto a toothpick. To make the canapé stable, do not pierce the cucumber all the way through - it serves as a base. Repeat the procedure for each sandwich.
На зубочистку последовательно насаживайте маслину, семгу и кусочек огурца. Чтобы канапе было устойчивым, не протыкайте огурец насквозь - он служит основанием. Повторите процедуру для каждого бутербродика.
Serve the canapes on a large flat plate, board, or divide into several servings and be sure to garnish with herbs or cherry tomatoes.
Подавайте канапе на большой плоской тарелке, доске или разделите на несколько порций и обязательно украсьте зеленью или помидорками черри.