Wash the potatoes and greens.
Помойте картофель и зелень.
Peel fresh potatoes, grate potatoes and cheese on a coarse grater. Chop the garlic.
Очистите свежий картофель, натрите на крупной терке картофель и сыр. Измельчите чеснок.
In a separate deep container, mix the grated potatoes, half the grated cheese and eggs.
В отдельной глубокой емкости смешайте тертый картофель, половину тертого сыра и яйца.
Mix the ingredients thoroughly. Add sour cream, garlic, salt and pepper to taste. Mix until smooth.
Тщательно перемешайте ингредиенты. Добавьте сметану, чеснок, соль и перец – по вкусу. Смешайте до однородной консистенции.
Grease a baking dish with butter. Transfer the prepared casserole mixture into the pan and distribute evenly. Add grated cheese on top. Place the casserole in the oven at 180℃ and bake for 40 minutes.
Форму для запекания смажьте сливочным маслом. Готовую массу для запеканки переложите в форму и равномерно распределите. Сверху добавьте тертый сыр. Отправьте запеканку в духовку, при 180℃, запекайте в течение 40 мин.
Cut the finished casserole into portions.
Готовую запеканку порежьте на порционные части.
Before serving, sprinkle the casserole with chopped herbs and garnish with cherry tomatoes. Have a nice one
Перед подачей посыпьте запеканку измельченной зеленью и украсьте помидорами черри. Приятного