Select jam for the pie in advance, such as apple or plum. The best option would be homemade jam. Have the rest of the food ready on the table for convenience.
Заранее выберите повидло для пирога, например яблочное или сливовое. Лучшим вариантом будет домашнее повидло. Подготовьте остальные продукты на столе для удобства.
Select jam for the pie in advance, such as apple or plum. The best option would be homemade jam. Have the rest of the food ready on the table for convenience.
Заранее выберите повидло для пирога, например яблочное или сливовое. Лучшим вариантом будет домашнее повидло. Подготовьте остальные продукты на столе для удобства.
Add kefir to the eggs, stir until smooth, then add flour. Mix all ingredients thoroughly, you can use a mixer to
Добавьте к яйцам кефир, перемешайте до однородной консистенции, затем добавьте муку. Тщательно перемешайте все ингредиенты, можете воспользоваться миксером, чтобы
Grease the prepared baking dish with butter. The resulting
Подготовленную форму для выпекания смажьте сливочным маслом. Получившуюся
Place the pie in the oven at 200℃, bake for 30-35 minutes until golden
Отправьте пирог в духовку, при 200℃, выпекайте в течение 30-35 мин., до золотистой
Cool the finished pie slightly, cut and transfer to serving plates. Top the pie with fresh mint leaves and powdered sugar; you can use grated chocolate or toppings to taste. Bon appetit!
Готовый пирог слегка остудите, разрежьте и переложите на тарелки для подачи. Сверху украсьте пирог листочками свежей мяты и сахарной пудрой, можно использовать тертый шоколад или топинги, по вкусу. Приятного аппетита!