Choose a frying pan with high sides (this will ensure that all the sauce fits in it). Prepare all ingredients. Wash the chicken drumsticks together with the skin and dry with a paper towel.
Выберите сковородку с высокими бортиками (так в нее точно поместится весь соус). Подготовьте все ингредиенты. Куриные голени помойте вместе с кожей и просушите бумажным полотенцем.
Season the chicken drumsticks with salt and pepper. Heat a frying pan with vegetable oil. Fry the drumsticks for 5-6 minutes on each side until golden brown. Place cooked drumsticks on a paper towel to remove excess oil.
Куриные голени натрите солью и перцем. Разогрейте сковороду с растительным маслом. Обжарьте голени по 5-6 минут с каждой стороны до золотистой корочки. Готовые голени выложите на бумажное полотенце, чтобы избавиться от лишнего масла.
Cut the onion and champignons into cubes. Fry the onions and mushrooms in the chicken pan for 5 minutes until they are golden. Finally, add salt and pepper to taste.
Лук и шампиньоны нарежьте кубиком. Обжарьте лук и грибы в сковороде из-под курицы 5 минут, пока они не станут золотистыми. В конце посолите и поперчите по вкусу.
Place the drumsticks with the onions and mushrooms.
К луку и грибам выложите голени.
In a separate bowl, mix mayonnaise and water. Then pour the mayonnaise sauce over the chicken and mushrooms. The sauce should cover the drumsticks about halfway.
В отдельной миске смешайте майонез и воду. Затем залейте майонезным соусом курицу с грибами. Соус должен покрыть голени примерно наполовину.
Cover the pan with a lid and reduce heat. Simmer for 25-30 minutes, periodically turning the drumsticks and stirring the sauce. Garnish the finished dish with finely chopped fresh herbs.
Накройте сковородку крышкой и уменьшите огонь. Тушите 25-30 минут, периодически переворачивая голени и помешивая соус. Готовое блюдо украсьте мелко нарубленной свежей зеленью.