Measure and prepare all the necessary ingredients. Peel the onions, peel the carrots and potatoes, remove the seeds from the peppers.
Отмерьте и подготовьте все необходимые ингредиенты. Очистите лук от шелухи, морковь и картошку очистите, удалите семена из перца.
Boil the beef in salted water until tender. Then place the meat on a cutting board and cut it into cubes. Strain the beef broth.
Отварите говядину в подсоленной воде до готовности. После чего выложите мясо на разделочную доску и нарежьте его брусочками. Говяжий бульон процедите.
Grate carrots and cucumbers on a coarse grater.
Морковь и огурцы натрите на крупной терке.
Cut the potatoes into cubes and the onion into slices.
Картофель нарежьте кубиками, а лук дольками.
Cut the peppers and tomatoes into cubes.
Перец и помидоры нарежьте кубиками.
Fry the onions and carrots over medium heat until the vegetables are half cooked. Then add the tomatoes and peppers to the pan and simmer the vegetables for another 5 minutes.
Обжарьте лук и морковь на среднем огне до полуготовности овощей. После чего выложите в сковороду томаты и перец, и тушите овощи еще 5 минут.
Place meat and potatoes in a pot with beef broth. Bring the contents of the pan to a boil and cook over medium heat for 10 minutes.
Выложите в кастрюлю с говяжьим бульоном мясо и картошку. Доведите содержимое кастрюли до кипения и варите на среднем огне 10 минут.
Add the contents of the frying pan, pickles, bay leaf and black peppercorns to the pan. Salt the soup to taste, cook the contents of the pan for another 20 minutes. When you add salt to the dish, take into account the fact that the soup already contains pickles and brine.
Добавьте в кастрюлю содержимое сковороды, соленые огурцы, лавровый лист и горошины черного перца. Посолите суп по вкусу, варите содержимое кастрюли еще 20 минут. Когда будете добавлять соль в блюдо, учитывайте тот факт, что суп уже содержит в себе соленые огурцы и рассол.
Remove the soup from the heat and add any finely chopped herbs to it to taste. Let the soup brew and serve. Bon appetit!
Снимите суп с огня и добавьте в него любую мелко порубленную зелень по вкусу. Дайте супу настояться и подавайте к столу. Приятного аппетита!
Rassolnik can be supplemented with sour cream or homemade mayonnaise.
Рассольник можно дополнить сметаной или домашним майонезом.