Prepare all ingredients according to the list. Thaw the dough first. Preheat the oven to 180 degrees.
Подготовьте все ингредиенты по списку. Тесто предварительно разморозьте. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Lightly roll out the dough layers and make several cuts on it.
Слегка раскатайте пласты теста и сделайте на нем несколько надрезов.
Place jam in the middle of the dough layer. Wrap the dough in small baskets. Place puff pastries in prepared pan lined with parchment paper.
В середину пласта теста выложите джем. Заверните тесто в небольшие корзиночки. В подготовленную форму, застеленную пергаментной бумагой, выложите слойки.
Place the pan in the preheated oven and bake the puff pastries for 15 minutes until golden brown.
Поставьте форму в разогретую духовку и выпекайте слойки 15 минут до появления румяной корочки.
Sprinkle the puff pastries with powdered sugar. Bon appetit!
Посыпьте слойки сахарной пудрой. Приятного аппетита!