Rinse the meat thoroughly. Peel the onion.
Тщательно промойте мясо. Очистите лук.
Finely chop the onion.
Мелко нарежьте лук.
Chop the meat into mince with a knife.
Мясо порубите ножом в фарш.
Knead the minced meat in a bowl, adding all the ingredients, add seasonings, salt and pepper to taste.
Замесите фарш в миске, добавив все ингредиенты, добавьте приправы, посолите и поперчите по вкусу.
Stir the contents of the bowl.
Перемешайте содержимое миски.
Take another bowl and add flour to it.
Возьмите другую миску и насыпьте в нее муку.
Add a chicken egg to the flour.
Добавьте к муке куриное яйцо.
Add boiled water and vegetable oil.
Добавьте кипяченую воду и растительное масло.
Knead the dough well.
Хорошо вымесите тесто.
Roll out the dough and form it into a roll.
Раскатайте тесто и сформируйте из него рулет.
Cut the dough into several pieces of the same size as shown in the photo.
Разрежьте тесто на несколько частей одинакового размера так, как показано на фото.
Form the chopped parts into balls.
Из нарезанных частей сформируйте шарики.
Roll out the dough balls into thin circles.
Раскатайте шарики из теста в тонкие кружочки.
Place the prepared meat filling into each circle.
Положите готовую мясную начинку в каждый кружочек.
Now form the manti, carefully pinching the edges.
Теперь сформируйте манты, аккуратно защипнув края.
Place the manti in a steamer and cook for 40–45 minutes.
Положите манты в пароварку и готовьте в течение 40–45 минут.
Place the manti on a plate and garnish with fresh herbs. Adjika or tomato paste works well as a sauce.
Выложите манты на тарелку и украсьте свежей зеленью. В каячестве соуса хорошо подойдет аджика или томатная паста.