Prepare your ingredients.
Подготовьте ингредиенты.
Combine flour, chicken egg, butter and boiled water in a bowl. Knead the dough.
Соедините в миске муку, куриное яйцо, масло и кипяченую воду. Замесите тесто.
For the filling, combine minced meat, spices and chopped onion. Stir.
Для начинки соедините фарш, специи и рубленый лук. Перемешайте.
Roll out the dough into a large layer. Spread the filling around the perimeter of the entire layer in an even layer.
Раскатайте тесто в большой пласт. Выложите начинку по периметру всего пласта ровным слоем.
Roll the dough with the filling into a rope. Cook in a steamer until done, about 20-25 minutes.
Сверните тесто с начинкой в жгут. Готовьте в пароварке до готовности примерно 20-25 минут.
Before serving, cut the lazy manti into equal pieces. Serve the dish with sour cream and garlic sauce.
Перед подачей разрежьте ленивые манты на равные кусочки. Подавайте блюдо с соусом из сметаны и чеснока.