Wash the egg, peel the garlic, wash the dill and dry with a paper towel. Melt the butter in a microwave oven or in a saucepan on the stove. Prepare the remaining ingredients. Preheat oven to 200°C.
Яйцо помойте, чеснок очистите, укроп помойте и просушите бумажным полотенцем. Сливочное масло растопите в свч-печи или в сотейнике на плите. Подготовьте остальные ингредиенты. Разогрейте духовку до 200 °С.
Chop the dill finely.
Укроп порубите мелко.
Grate the cheese on a fine grater.
Сыр натрите на мелкой терке.
Grate the garlic on a fine grater or pass through a press.
Чеснок натрите на мелкой терке или пропустите через пресс.
Prepare the dough. Break the egg into a deep bowl and add the melted butter.
Приготовьте тесто. В глубокую миску разбейте яйцо и добавьте растопленное сливочное масло.
Add milk, salt, baking powder and sifted flour to the egg. Mix everything well until smooth. The consistency of the dough should resemble thick sour cream.
К яйцу добавьте молоко, соль, разрыхлитель и просеянную муку. Все хорошо перемешайте до однородности. Консистенция теста должна напоминать густую сметану.
Add dill, garlic and cheese to the dough. Mix well.
Добавьте в тесто укроп, чеснок и сыр. Хорошенько перемешайте.
Grease a muffin tin with vegetable oil and pour in the batter. Fill each pan about 2/3 full as the cupcakes will rise as they bake. Place the cupcakes in the oven for 20-25 minutes at up to 200°C.
Смажьте форму для кексов растительным маслом и разлейте тесто. Заполните каждую формочку примерно на 2/3, так как кексы в процессе запекания поднимутся. Отправьте кексы в духовку на 20-25 минут при до 200 °С.
Serve the cupcakes garnished with chopped dill and grated cheese.
Подайте кексы, украсив рубленым укропом и тертым сыром.