Peel the onions and garlic, wash the greens.
Почистите лук и чеснок, помойте зелень.
To prepare the dough, combine flour, chicken egg and boiled water in a bowl. Knead a thick dough and leave in a warm place for 5-7 minutes.
Для приготовления теста соедините в миске муку, куриное яйцо и кипяченую воду. Замесите плотное тесто и оставьте в теплом месте на 5-7 минут.
For the filling, finely chop the onion, garlic and herbs. Chop the beef into small pieces. Combine minced meat, chopped vegetables in a bowl and add spices.
Для начинки мелко нарежьте лук, чеснок и зелень. Говядину нарубите на мелкие кусочки. Соедините в миске рубленное мясо, порезанные овощи и добавьте специи.
Form the dough into a roll and cut into medium pieces. Form each piece into a ball and roll it out on both sides with a rolling pin.
Из теста сформируйте рулет, нарежьте на средние кусочки. Сформируйте из каждого кусочка шарик и раскатайте скалкой с двух сторон.
Place the minced meat filling in the middle of the dough. Holding the edges together well, form the manti.
Положите в середину теста начинку из фарша. Хорошо скрепляя края, сформируйте манты.
Place the manti in a pan of salted water and cook for 20-25 minutes after boiling.
В кастрюлю с подсоленной водой положите манты и варите в течение 20-25 минут после закипания.
Decorate the manti with chopped herbs or large onion rings before serving.
Украсьте манты перед подачей рубленой зеленью или большими кольцами лука.