Prepare your ingredients.
Подготовьте ингредиенты.
Prepare the dough. To do this, combine flour, chicken egg and boiled water in a bowl. Knead the dough.
Приготовьте тесто. Для этого соедините в миске муку, куриное яйцо и кипяченую воду. Замесите тесто.
Finely chop the onion, garlic and herbs. Combine minced meat, chopped vegetables in a large bowl and add spices to taste. Mix well.
Мелко нарежьте лук, чеснок и зелень. Соедините в большой миске фарш, нарезанные овощи и добавьте специи по вкусу. Хорошо перемешайте.
Form the dough into a roll, cut the dough into pieces. Form each piece into a ball and roll out.
Из теста сформируйте рулет, нарежьте тесто на кусочки. Сформируйте из каждого кусочка шарик и раскатайте.
Place the meat filling in the middle of the dough. Form manti.
Положите в середину теста мясную начинку. Сформируйте манты.
Pour water into a saucepan, add salt, put manti there and place on medium heat. Cook the manti for 20-25 minutes after the water boils.
В кастрюлю налейте воды, посолите, положите туда манты и поставьте на средний огонь. Варите манты 20-25 минут после закипания воды.
Serve manti with mustard or adjika for a piquant taste. The sauce can be poured over the manti or served separately.
К мантам подавайте горчицу или аджику для пикантности вкуса. Соусом можно полить манты сверху или подать отдельно.