Peel the onions and garlic. Pass the meat through a meat grinder.
Почистите лук и чеснок. Мясо пропустите через мясорубку.
To prepare the dough, combine flour, chicken egg and boiled water in a bowl. Knead a thick dough and leave in a warm place for 10 minutes.
Для приготовления теста соедините в миске муку, куриное яйцо и кипяченую воду. Замесите плотное тесто и оставьте в теплом месте на 10 минут.
For minced meat, finely chop the onion, garlic and herbs. Combine ground beef and chopped vegetables in a bowl, add spices.
Для фарша мелко нарежьте лук, чеснок и зелень. Соедините в миске говяжий фарш и нарезанные овощи, добавьте специи.
Form the dough into a roll and cut into medium pieces. Form each piece into a ball and roll out as shown in the photo.
Из теста сформируйте рулет, нарежьте на средние кусочки. Сформируйте из каждого кусочка шарик и раскатайте так, как показано на фото.
Place the minced meat filling in the middle of the dough. Fastening the edges well, mold the manti.
Положите в середину теста начинку из фарша. Хорошо скрепляя края, слепите манты.
Place the manti in a frying pan with melted butter. Fry lightly and add water. Cover the manti with a lid and cook over low heat for 20-25 minutes.
Манты переложите в сковороду с растопленным сливочным маслом. Слегка обжарьте и добавьте воды. Накройте манты крышкой и варите на медленном огне 20-25 минут.
Before serving, decorate the manti with chopped herbs and large onion rings. Also serve sour cream with the manti, it will add freshness to the taste.
Украсьте манты перед подачей рубленой зеленью и большими кольцами лука. Также подайте к мантам сметану, она добавит свежести вкусу.