Peel the banana. Prepare the remaining ingredients. If you are using frozen strawberries, defrost them. If you are using fresh, rinse it and remove the stems. Cut the biscuit into pieces.
Банан очистите. Подготовьте остальные ингредиенты. Если вы используете замороженную клубнику – разморозьте ее. Если вы используете свежую, то ополосните ее и удалите плодоножки. Бисквит нарежьте на кусочки.
Cut the banana into thin slices.
Банан нарежьте тонкими кружочками.
Prepare the cream: mix sour cream, cottage cheese and strawberries in a bowl. Put everything in a blender, take a flat mold or dessert bowl and pour a little strawberry mixture into the bottom so that the mixture completely covers it.
Приготовьте крем: в миске смешайте сметану, творожный сыр и клубнику. Пробейте все в блендере, возьмите плоскую форму или вазочку для десерта и налейте немного клубничной смеси на дно так, чтобы смесь его полностью покрыла.
Follow the yoghurt with a sponge cake.
Вслед за йогуртом выложите бисквит.
Fill the sponge cake with the remaining strawberry-cream mixture.
Залейте бисквит оставшейся клубнично-сливочной массой.
Place banana slices on top. Leave some banana for garnish.
Сверху выложите ломтики банана. Оставьте немного банана для украшения.
Sprinkle the dessert with a thick layer of cocoa.
Посыпьте десерт густым слоем какао.
Decorate the dessert with banana slices, berries and powdered sugar. Ready. Bon appetit.
Украсьте десерт ломтиками банана, ягодами и сахарной пудрой. Готово. Приятного аппетита.