Rinse the meat thoroughly...
Тщательно промойте мясо..
Dice the onion and mince the garlic.
Нарежьте кубиками лук и измельчите чеснок.
Cut the meat into medium-sized pieces.
Нарежьте мясо кусочками среднего размера.
Cut the potatoes into medium-sized pieces.
Нарежьте картофель кусочками среднего размера.
Take a frying pan, grease it with vegetable oil and fry the onions and garlic in it.
Возьмите сковороду, смажьте ее растительным маслом и обжарьте на ней лук и чеснок.
Fry the onion and garlic until golden brown.
Обжаривайте лук и чеснок до появления золотистой корочки.
Add tomato paste. Stir the contents.
Добавьте томатную пасту. Перемешайте содержимое.
Add adjika. Mix everything until smooth. Add seasoning for kharcho.
Добавьте аджику. Перемешайте все до однородной массы. Добавьте приправу для харчо.
Take a pan, pour water into it and let the potatoes cook.
Возьмите кастрюлю, налейте в нее воду и поставьте вариться картофель.
Add meat to the pan, cook for half an hour, then add potatoes, and a little later - rice. Cook for another 10 minutes.
Добавьте в кастрюлю мясо, варите в течение получаса, затем положите картофель, чуть позже – рис. Варите еще 10 минут.
Pour the kharcho soup into a plate. Add salt and black pepper to taste.
Налейте суп-харчо в тарелку. Добавьте соль и черный перец по вкусу.
Take a nice deep plate. Pour kharcho soup into it. Garnish the soup with finely chopped herbs. Serve the soup with fried croutons or rye bread.
Возьмите красивую глубокую тарелку. Налейте в нее суп-харчо. Украсьте суп мелко нарезанной зеленью. К супу подавайте обжаренные гренки или ржаные хлебцы.