Wash the vegetables well under running water.
Хорошо помойте овощи под проточной водой.
Sterilize the jars in any convenient way - steam, microwave or oven for 15 minutes. Boil the screw caps.
Стерилизуйте банки любым удобным способом – на пару, в микроволновке или духовке в течение 15 минут. Прокипятите крышки для закрутки.
Peel the peppers from seeds and white veins, cut into small cubes.
Перцы очистите от семян и белых прожилок, нарежьте небольшими кубиками.
Cut the zucchini into small cubes without peeling.
Кабачок нарежьте небольшими кубиками, не очищая от кожуры.
Place zucchini, peppers and tomato paste in a small saucepan. Add water and place over medium heat.
В небольшую кастрюлю поместите кабачки, перцы и томатную пасту. Добавьте воду, поставьте на средний огонь.
Simmer vegetables for 30 minutes.
Тушите овощи в течение 30 минут.
5 minutes before the end of stewing, add garlic, pepper, salt and sugar to taste, simmer for a couple of minutes, add vinegar and remove from heat. Taste the vegetables and add spices to your liking.
За 5 минут до конца тушения добавьте чеснок, перец, соль и сахар по вкусу, потушите пару минут, добавьте уксус и снимите с огня. Попробуйте овощи и добавьте специй по своему вкусу.
Serve pepper lecho with potatoes, rice or pasta.
Подавайте лечо из перцев с картофелем, рисом или пастой.