Wash the zucchini, garlic and herbs.
Кабачки, чеснок и зелень помойте.
Sterilize the jars. To do this, place them on a rack in an oven preheated to 100 °C. Hold for 10 minutes.
Стерилизуйте банки. Для этого поставьте их на решетку в разогретую до 100 °C духовку. Держите 10 минут.
Cut the zucchini into small slices. Finely chop the dill. Chop the garlic in a way convenient for you.
Нарежьте кабачки небольшими дольками. Мелко нарежьте укроп. Измельчите чеснок удобным для вас способом.
For the marinade, fill the pan with a liter of water. Add salt, sugar, pepper and bay leaf to the pan. Boil for 2 minutes.
Для маринада наполните кастрюлю литром воды. Добавьте в кастрюлю соль, сахар, перец и лавровый лист. Кипятите 2 минуты.
In a deep plate, combine the zucchini, garlic and dill and mix everything well. Cover the salad with cling film and leave in the refrigerator for 12 hours. Then fill the jar with lettuce, add the marinade and roll up. Wrap the jar in a blanket. Turn it over and place it in a place protected from the sun. Keep it like this for a day. Afterwards you can put the zucchini away for storage.
В глубокой тарелке смешайте кабачки, чеснок и укроп хорошо все перемешайте. Накройте салат пищевой пленкой и оставьте в холодильнике на 12 часов. Затем наполните банку салатом, добавьте маринад и закатайте. Укутайте банку в одеяло. Перевернув, поставьте ее в место, защищенное от солнца. Держите так сутки. После можно убрать кабачки на хранение.