Wash the vegetables. Peel the carrots, peel the onions and garlic.
Помойте овощи. Почистите морковь, очистите лук и чеснок от шелухи.
Sterilize the jars. Place them in the oven for 20 minutes, the temperature inside should be 100-110 °C. Then turn off the oven and let the jars cool inside for a few minutes.
Простерилизуйте банки. Поставьте их в духовку на 20 минут, температура внутри должна составлять 100-110 °C. Затем выключите духовку, дайте банкам остыть внутри несколько минут.
Cut the zucchini into thin slices. Cut the seeds from the pepper and cut the vegetable into strips.
Нарежьте кабачок тонкими дольками. Вырежьте из перца семечки и нарежьте овощ соломкой.
Cut the onion into half rings and the carrots into strips.
Нарежьте лук полукольцами, а морковь соломкой.
Cut the tomatoes crosswise and place them in boiling water for a couple of minutes. Cool. Remove the skin.
Надрежьте помидоры крест-накрест и опустите в кипяток на пару минут. Остудите. Снимите кожицу.
Chop the peeled tomatoes.
Нарежьте очищенные помидоры.
Heat a frying pan with sunflower oil and add tomatoes. Simmer for a few minutes.
Разогрейте сковородку с подсолнечным маслом и добавьте томаты. Потушите несколько минут.
Add onion, carrots, peppers and zucchini. Simmer over low heat.
Добавьте лук, морковь, перец и кабачок. Тушите на медленном огне.
Add spices and garlic.
Добавьте специи и чеснок.
A couple of minutes before the end of cooking, add vinegar.
За пару минут до конца приготовления добавьте уксус.
Pour hot lecho into jars and roll up.
Горячее лечо разлейте по банкам и закатайте.
Before serving, heat the dish and garnish with peanuts and lettuce.
Перед подачей подогрейте блюдо, украсьте его арахисом и листьями салата.