Wash the apples and dry with a paper towel. Prepare the remaining ingredients.
Яблоки помойте и просушите бумажным полотенцем. Подготовьте остальные ингредиенты.
Remove the core from the apples and cut them into rings.
Из яблок удалите сердцевину и нарежьте их колечками.
Prepare the dough. In a deep bowl, combine the egg, milk, flour, sugar and cinnamon.
Приготовьте тесто. В глубокой миске соедините яйцо, молоко, муку, сахар и корицу.
Knead the dough. The consistency should resemble thick sour cream.
Замешайте тесто. По консистенции оно должно напоминать густую сметану.
Heat a frying pan with butter. Dip the apple rings into the batter and place in the pan.
Разогрейте сковороду со сливочным маслом. Окуните яблочные кольца в тесто и выложите на сковороду.
Fry the apple rings for 1.5 minutes on each side until golden brown.
Жарьте яблочные колечки по 1,5 минуты с каждой стороны до золотистой корочки.
Sprinkle the finished apple rings with powdered sugar.
Готовые яблочные колечки посыпьте сахарной пудрой.