Wash the vegetables, peel the garlic and onions.
Помойте овощи, очистите чеснок и лук от шелухи.
Sterilize the jars. Place them in the oven for 20 minutes, the temperature inside should be 100-110 °C. Then turn off the oven and let the jars cool inside for a few minutes.
Простерилизуйте банки. Поставьте их в духовку на 20 минут, температура внутри должна составлять 100-110 °C. Затем выключите духовку, дайте банкам остыть внутри несколько минут.
Cut the tomatoes into slices.
Нарежьте томаты дольками.
Coarsely chop the onion and garlic.
Крупно нарежьте лук и чеснок.
Place herbs, garlic and onions at the bottom of the jar.
На дно банки выложите зелень, чеснок и лук.
Carefully arrange the tomato slices throughout the jar. Add spices, salt and sugar.
Аккуратно разложите по банке дольки помидоров. Добавьте специи, соль и сахар.
Boil the water. When the water starts to boil, add vinegar, stir and pour into a jar.
Вскипятите воду. Когда вода начнет закипать, добавьте уксус, перемешайте и залейте в банку.
Pour vegetable oil on top. Roll up.
Сверху влейте растительное масло. Закатайте.
Serve the tomatoes with a side dish or make a salad based on them.
Подавайте помидоры с гарниром или приготовьте салат на их основе.