Rinse the zucchini and dill.
Промойте кабачок и укроп.
Cut the zucchini into slices up to 0.5 cm thick.
Нарежьте кабачок кружочками толщиной до 0,5 см.
Wash and dry the dill, place it on the bottom of the jar, then add bay leaf, garlic and pepper.
Промойте и обсушите укроп, выложите ее на дно банки, затем положите лавровый лист, чеснок и перец.
Place the zucchini slices in a stack, add salt and sweeten.
Уложите дольки кабачка стопкой, посолите и подсластите.
Bring the water to a boil, pour in the vinegar and pour the marinade over the zucchini. Screw the jar.
Воду доведите до кипения, влейте уксус и залейте маринадом кабачки. Закрутите банку.
Layer the zucchini slices with currant, cherry or oak leaves, so the vegetables will last longer and will be even tastier.
Проложите дольки кабачков смородиновым, вишневым или дубовым листом, так овощи дольше сохранятся и будут еще вкуснее.