Rinse the vegetables thoroughly.
Тщательно промойте овощи.
Sterilize the jars. Place them in the oven for 20 minutes, the temperature inside should be 100-110 °C. Then turn off the oven and let the jars cool inside for a few minutes.
Простерилизуйте банки. Поставьте их в духовку на 20 минут, температура внутри должна составлять 100-110 °C. Затем выключите духовку, дайте банкам остыть внутри несколько минут.
Peel the peppers and chop them, then chop the zucchini.
Очистите перец от семечек и нарежьте, следом нарежьте кабачок.
Cut the carrots into cubes.
Кубиками нарежьте морковь.
Chop the tomatoes and onions.
Нарежьте томаты и лук.
Heat a frying pan with sunflower oil. Sequentially place onions, carrots, zucchini and peppers into the pan. Fry the vegetables.
Разогрейте сковороду с подсолнечным маслом. Последовательно выложите в сковороду лук, морковь, кабачок и перец. Обжарьте овощи.
Add tomatoes. Fry everything together.
Добавьте томаты. Обжарьте все вместе.
Season the vegetables with tomato paste and soy sauce, add sugar, pepper and garlic cloves. Stir and simmer.
Заправьте овощи томатной пастой и соевым соусом, добавьте сахар, перец и зубчики чеснока. Перемешайте, потушите.
Transfer the vegetables to a jar and roll up.
Переложите овощи в банку и закатайте.
Before serving, reheat the vegetables and serve with mashed potatoes.
Перед подачей подогрейте овощи и подавайте их с картофельным пюре.