Wash the vegetables.
Помойте овощи.
Sterilize the jars. Place them in the oven for 20 minutes, the temperature inside should be 100-110 °C. Then turn off the oven and let the jars cool inside for a few minutes.
Простерилизуйте банки. Поставьте их в духовку на 20 минут, температура внутри должна составлять 100-110 °C. Затем выключите духовку, дайте банкам остыть внутри несколько минут.
Chop the tomatoes.
Нарежьте томаты.
Peel the garlic. Chop the pepper.
Очистите чеснок от шелухи. Нарежьте перец.
Slice the zucchini.
Нарежьте кабачок.
Place tomatoes, peppers, and garlic in a blender bowl. Pour in oil, salt, pepper, add paprika. Beat until smooth.
В чашу блендера положите томаты, перец, чеснок. Залейте маслом, посолите, поперчите, добавьте паприку. Взбейте до однородности.
Pour the filling into the pan and simmer for 10 minutes.
Перелейте заливку в кастрюлю и потушите 10 минут.
Add zucchini and simmer for another 10-20 minutes.
Добавьте кабачки и тушите еще 10-20 минут.
Pour in the vinegar, simmer for a couple more minutes and pour the finished dish into jars.
Влейте уксус, потушите еще пару минут и разлейте готовое блюдо по банкам.
Slice the zucchini into thin, sharp tongues so that the appearance of the dish lives up to its name.
Нарежьте кабачок в виде тонких острых язычков, чтобы вид блюда оправдывал свое название.