Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Break a chicken egg into a deep plate.
Разбейте куриное яйцо в глубокую тарелку.
Beat the egg with a whisk.
Яйцо взбейте с помощью венчика.
While whisking, add mayonnaise.
Взбивая, добавьте майонез.
Then add water to the mayonnaise and egg, continuing to whisk the mixture vigorously.
Затем добавьте к майонезу и яйцу воду, продолжая энергично взбивать смесь.
Add salt and pepper to the batter to taste.
В кляр добавьте соль и перец по вкусу.
Pour breadcrumbs into the batter.
Всыпьте в кляр панировочные сухари.
Pour flour into the batter.
Насыпьте в кляр муку.
Mix the mixture thoroughly.
Тщательно перемешайте смесь.
Place the finished mixture in a deep plate.
Готовую смесь поместите в глубокую тарелку.
Dip each crab stick in flour.
Обваляйте каждую крабовую палочку в муке.
Dip the crab sticks into the batter and dip on each side.
Опустите крабовые палочки в кляр и обмакните с каждой стороны.
Pour a large amount of oil into a deep frying pan. Place crab sticks.
В глубокую сковороду налейте большое количество масла. Выложите крабовые палочки.
Fry the product on all sides until golden brown.
Обжаривайте продукт со всех сторон до появления золотистой корочки.
Place crab sticks fried in batter along the edges of a beautiful flat plate, and place a rosette with sauce in the middle and garnish with herbs.
Обжаренные в кляре крабовые палочки выложите по краям красивой плоской тарелки, а в середину поставьте розетку с соусом и украсьте зеленью.