Rinse the breast fillet well.
Хорошо промойте филе грудки.
To prepare the batter you will need a deep plate. Break a chicken egg into it.
Для приготовления кляра понадобится глубокая тарелка. Разбейте в нее куриное яйцо.
Using a whisk, whisk it vigorously.
Венчиком энергично взбейте его.
Continuing to beat, add mayonnaise.
Продолжая взбивать, добавьте майонез.
Add water to mayonnaise and egg. Mix the ingredients well.
Добавьте к майонезу и яйцу воду. Хорошо перемешайте ингредиенты.
While vigorously whisking the mixture, add salt and pepper to the batter to taste.
Энергично взбивая смесь, добавьте в кляр соль и перец по вкусу.
Add breadcrumbs to the batter.
Добавьте в кляр панировочные сухари.
Add flour as the last ingredient.
В качестве последнего ингредиента добавьте муку.
Stir the batter until smooth.
Перемешайте кляр до однородности.
Transfer the finished batter to a clean deep plate.
Готовый кляр переместите в чистую глубокую тарелку.
The chicken breast should be cut into even pieces.
Куриная грудка должна быть нарезана ровными кусочками.
Dredge chicken pieces in flour.
Обваляйте кусочки курицы в муке.
Dip the fillet pieces into the batter and dip on all sides.
Кусочки филе погрузите в кляр и обмакните со всех сторон.
Fry the chicken in batter in a large amount of vegetable oil. Use a deep frying pan.
Курицу в кляре обжарьте в большом количестве растительного масла. Используйте глубокую сковородку.
Turn the fillet pieces over to the other side and fry until golden brown.
Переверните кусочки филе на другую сторону и обжаривайте до появления золотистой корочки.
Place fried chicken on a plate to drain off excess oil.
Выложите обжаренную курицу на тарелку, чтобы лишнее масло стекло.
Place a container with the sauce of your choice in the middle of a beautiful plate and garnish with herbs. Place chicken pieces around the edges of the plate.
На середину красивой тарелки поставьте емкость с выбранным вами соусом и украсьте зеленью. По краям тарелки выложите кусочки курицы.