Wash the apples and dry with a paper towel. Prepare the remaining ingredients.
Яблоки помойте и просушите бумажным полотенцем. Подготовьте остальные ингредиенты.
Remove the stem and seeds from the apples. Trim the bases so the apples stand straight.
У яблок удалите плодоножку и семечки. Обрежьте основания, чтобы яблоки ровно стояли.
Place the apples on wooden sticks or skewers. Bamboo Chinese sticks are very suitable for these purposes.
Насадите яблоки на деревянные палочки или шпажки. Очень хорошо для этих целей подойдут бамбуковые китайские палочки.
Mix sugar, water, butter in a saucepan and place the saucepan over low heat.
В сотейнике смешайте сахар, воду, сливочное масло и поставьте сотейник на небольшой огонь.
Melt the sugar and cook the syrup until it turns golden and thick.
Растопите сахар и варите сироп, до тех пор, пока он не приобретёт золотистый цвет и не станет густым.
Dip the apple on a stick into the resulting caramel. It should completely cover the apple. Let excess caramel drip off.
Окуните яблоко на палочке в получившуюся карамель. Она должна полностью покрыть яблоко. Дайте излишкам карамели стечь.
In this way, cover all the apples with caramel glaze and place them on a plate.
Таким образом покройте карамельной глазурью все яблоки и поставьте их на тарелку.
Sprinkle apples with sprinkles.
Посыпьте яблоки кондитерской посыпкой.