Wash the tomatoes. Sterilize the jar and boil the lid.
Вымойте помидоры. Простерилизуйте банку и прокипятите крышку.
Fill the jar with tomatoes and pour boiling water over them for 5-7 minutes.
Заполните помидорами банку и залейте их кипятком на 5-7 минут.
Add salt to tomato juice and heat. Boil the juice for 3 minutes. Add vinegar to juice and stir. Pour the resulting mixture over the vegetables.
Добавьте соль к томатному соку и отправьте на огонь. Кипятите сок в течение 3 минут. Добавьте уксус в сок и перемешайте. Залейте овощи получившейся массой.
Close the workpiece with a lid and leave it for the winter.
Закройте заготовку крышкой и оставьте на зиму.
Serve tomatoes in tomato juice with any meat dishes. They also go well with different types of potatoes and other side dishes.
Помидоры в томатном соке подавайте с любыми мясными блюдами. Они также хорошо сочетается с разными видами картофеля и другими гарнирами.