Wash the zucchini. Peel the garlic.
Помойте кабачок. Очистите чеснок от шелухи.
Cut the zucchini into cubes.
Нарежьте кабачок кубиками.
Place the saucepan on the fire, add tomato paste, salt and sugar and lightly fry over medium heat for 5-7 minutes.
Поставьте сотейник на огонь, положите в него томатную пасту, соль и сахар и слегка обжарьте на среднем огне в течение 5-7 минут.
Add zucchini, garlic and seasonings. Fill everything with water so that it covers the zucchini completely, but it should not float in it. Simmer over low heat until the zucchini becomes soft.
Добавьте кабачок, чеснок и приправы. Залейте все водой так, чтобы она закрывала кабачок полностью, при этом он не должен плавать в ней. Тушите на медленном огне, пока кабачок не станет мягким.
Take a jar and place the prepared zucchini and sauce into it. Close the lid.
Возьмите банку и переложите в нее готовый кабачок с соусом. Закройте крышкой.