Wash the cucumber and tomato. Boil chicken eggs hard and peel. Pour water into a ladle or pan, add salt and set to heat.
Помойте огурец и помидор. Куриные яйца отварите вкрутую и очистите. Налейте воду в ковшик или кастрюлю, посолите и поставьте нагреваться.
Place chicken fillet in boiling water and cook for 15-20 minutes until tender.
Опустите в кипящую воду куриное филе и варите его 15-20 минут до готовности.
Grate the cucumber on a fine grater. Cut the tomato into small cubes.
Натрите огурец на мелкой терке. Помидор нарежьте маленькими кубиками.
Separately grate the yolks and whites on a fine grater.
По отдельности натрите на мелкой терке желтки и белки.
Cut the boiled chicken fillet into small cubes.
Отварное куриное филе нарежьте маленькими кубиками.
Now assemble the salad. To do this, take a special form, a flat salad bowl or baking dish. Place chopped chicken on the bottom and brush with mayonnaise.
Теперь соберите салат. Для этого возьмите специальную форму, плоский салатник или форму для запекания. Выложите на дно нарезанную курицу и смажьте майонезом.
Place the following layers in this order: tomatoes, yolk, cucumbers and white. Remove the salad form.
Следующие слои выложите в таком порядке: помидоры, желток, огурцы и белок. Снимите салатную форму.
Garnish the salad with herbs and pine nuts.
Украсьте салат зеленью и кедровыми орехами.
Garnish the salad with cherry tomatoes and fresh spinach leaves.
Украсьте салат помидорами черри и листьями свежего шпината.