Wash the pears. Preheat the oven to 180°C.
Помойте груши. Разогрейте духовку до 180 °С.
Cut the pears in half and scoop out the core with a teaspoon.
Разрежьте груши пополам и чайной ложкой выскребите сердцевину.
In a bowl, combine ricotta and honey. Mash everything with a fork until creamy.
В миске соедините рикотту и мед. Разомните все вилкой до кремообразного состояния.
Fill the pears with ricotta.
Наполните груши рикоттой.
Place the pears in a baking pan lined with parchment and sprinkle with cinnamon.
Выложите груши в форму для запекания, застеленную пергаментом, и посыпьте корицей.
Place the pears in the oven to bake for 10-15 minutes. Cool the finished pears a little.
Отправьте груши запекаться в духовку на 10-15 минут. Готовые груши немного остудите.
Decorate the dessert with chopped nuts and powdered sugar.
Украсьте десерт измельченными орехами и сахарной пудрой.
Place prunes inside the pears and place cheese on top.
Положите внутрь груш чернослив, а сверху выложите сыр.