Wash the potatoes in cool water, remove the skins and cut into strips. Rinse again with water and dry slightly on paper towels. Place the canned mushrooms in a colander and rinse with water. Let the liquid drain. Remove the skin from the onion and cut it into half rings. To prevent onions from making your eyes water, put them in the freezer for a few minutes and then chop them.
Картофель вымойте в прохладной воде, снимите кожуру и нарежьте соломкой. Еще раз промойте водой и немного обсушите на бумажных полотенцах. Консервированные грибы откиньте на дуршлаг и промойте водой. Дайте жидкости стечь. С лука снимите шелуху и нарежьте его полукольцами. Чтобы от лука не слезились глаза, положите его в морозильную камеру на несколько минут и после нарежьте.
Prepare the mushroom potatoes by heating the oil in a frying pan over medium heat for about 2 minutes. Place the onion in the pan. Stir-fry until lightly golden brown, 5 minutes. Add the champignons to the onions and mix well. Fry over medium heat for about 5 minutes.
Приготовьте картофель с грибами — разогрейте в сковороде масло на среднем огне в течение около 2 минут. Выложите лук на сковороду. Помешивая, жарьте до образования легкого золотистого цвета в течение 5 минут. Добавьте к луку шампиньоны и хорошо перемешайте. Жарьте на среднем огне в течение около 5 минут.
Combine mushrooms and potatoes. Place the potatoes in a frying pan with mushrooms and onions. Mix the vegetables well and stir-fry for 15 minutes. Add salt, black pepper and stir. After 3 minutes, turn off the stove.
Соедините грибы и картофель. Картофель переложите в сковороду с грибами и луком. Хорошо перемешайте овощи и жарьте, помешивая, в течение 15 минут. Добавьте соль, черный перец и перемешайте. Через 3 минуты выключите плиту.
Place potatoes with champignons on serving plates. Serve pickled gherkins with the dish.
Картофель с шампиньонами выложите на порционные тарелки. Подайте к блюду маринованные корнишоны.