Drain the champignons from the jar in a colander and rinse with clean water. When all the liquid has drained, dry them on a paper towel. Transfer the mushrooms to a deep bowl. Remove the skins from the garlic and pass through a press. Preheat the oven to 190˚C.
Шампиньоны из банки откиньте на дуршлаг, сполосните чистой водой. Когда вся жидкость стечет, обсушите их на бумажном полотенце. Переложите грибы в глубокую миску. Снимите шелуху с чеснока и пропустите через пресс. Разогрейте духовку до 190 ˚C.
Pour olive oil into a separate marinade bowl, add mayonnaise, garlic, paprika, Italian herbs, salt and black pepper. Mix well. Place the marinade in a bowl with the mushrooms and mix gently. Leave to soak for 5 minutes.
В отдельную миску для маринада налейте оливковое масло, добавьте майонез, чеснок, паприку, итальянские травы, соль и черный перец. Хорошо перемешайте. Маринад переложите в миску с грибами, аккуратно перемешайте. Оставьте пропитываться на 5 минут.
Bake the mushrooms. Place the champignons in a baking dish. Place the pan in the oven. Bake for 30 minutes at 190˚C.
Запеките грибы. В форму для запекания выложите шампиньоны. Отправьте форму в духовку. Запекайте 30 минут при температуре 190 ˚C.
Before serving, decorate the champignons with fresh herbs.
Перед подачей украсьте шампиньоны свежей зеленью.