Prepare the necessary utensils. Wash the apples.
Подготовьте необходимую посуду. Помойте яблоки.
Peel the apples. Remove the core from them. Cut the fruits into thin pieces. Place in cold water with citric acid to prevent the apples from turning black later. After 10 minutes, remove and dry thoroughly with paper towels. Place the apple slices in a single layer on a baking sheet. Place in an oven preheated to 80˚C. After 30 minutes, reduce the temperature to 50˚C and dry in the oven for another 4 hours.
Почистите яблоки. Удалите у них сердцевину. Нарежьте плоды на тонкие кусочки. Опустите в холодную воду с лимонной кислотой, чтобы яблоки впоследствии не почернели. Через 10 минут достаньте и тщательно обсушите бумажными полотенцами. Выложите кусочки яблок в один слой на противень. Поставьте в разогретую до 80 ˚C духовку. Через 30 минут убавьте температуру до 50 ˚C и сушите в духовке еще 4 часа.
Dried apples can be used as a snack. Children love apple slices. Place a bowl of dried apples on the table.
Сушеные яблоки можно использовать как закуску. Яблочные слайсы любят дети. Поставьте вазочку с сушеными яблоками на стол.