Place dried mushrooms in a bowl. Fill with cold water and leave for at least 2 hours. Peel the onion. Wash it and cut it into cubes. Grate the cheese on a fine grater. Wash the greens and chop finely.
Выложите сушеные грибы в миску. Залейте холодной водой и оставьте минимум на 2 часа. Очистите лук. Вымойте его и нарежьте кубиками. Натрите сыр на мелкой терке. Вымойте зелень и мелко нарежьте.
Start cooking vermicelli with dried mushrooms. Place the mushrooms in a deep saucepan. Fill with water. Place on the fire and bring to a boil. Reduce heat to medium and cover with a lid. Cook for 30 minutes. Remove the prepared mushrooms from the pan and cool. When they have cooled, cut them into small pieces.
Начните готовить вермишель с сушеными грибами. Положите грибы в глубокую кастрюлю. Залейте водой. Поставьте на огонь и доведите до кипения. Убавьте огонь до среднего и накройте крышкой. Варите 30 минут. Достаньте готовые грибы из кастрюли и остудите. Когда они остынут, нарежьте на мелкие кусочки.
Boil the vermicelli. Take a large saucepan and pour water into it. Place on the fire and bring to a boil. Add salt. Place vermicelli in the pan. Reduce heat to medium and simmer uncovered for 5 minutes. Place in a fine sieve and rinse under cold running water. Transfer vermicelli to a clean bowl.
Отварите вермишель. Возьмите большую кастрюлю и налейте в нее воду. Поставьте на огонь и доведите до кипения. Добавьте соль. Выложите в кастрюлю вермишель. Уменьшите огонь до среднего и варите без крышки 5 минут. Откиньте на мелкое сито и промойте под проточной холодной водой. Переложите вермишель в чистую миску.
Make a fry. Fry the onion over medium heat for 3-4 minutes. Add chopped mushrooms and salt. Cook for 7 minutes. Add boiled vermicelli to the vegetables. Stir. Keep on fire for 2 minutes.
Сделайте зажарку. Обжарьте лук на среднем огне в течение 3-4 минут. Добавьте измельченные грибы и посолите. Готовьте 7 минут. Выложите к овощам отварную вермишель. Перемешайте. Подержите на огне 2 минуты.
The finished dish can be sprinkled with grated cheese and chopped herbs.
Готовое блюдо можно посыпать тёртым сыром и измельчённой зеленью.