Thaw the puff pastry. Wash the eggs. Grate the cheese on a fine grater. Preheat the oven to 180°C.
Слоеное тесто разморозьте. Яйца помойте. Сыр натрите на мелкой терке. Разогрейте духовку до 180 °С.
Dust the table with flour. Lay out the dough and roll it out to a thickness of 3-4 mm.
Стол припылите мукой. Выложите тесто и раскатайте его до толщины 3-4 мм.
Cut the dough into 9 equal strips: three strips for each braid.
Разрежьте тесто на 9 равных полосок: по три полоски на каждую косичку.
Weave three strips into a braid. Do the same with the remaining strips. Leave the braids at room temperature for 20 minutes to allow them to rise.
Сплетите из трех полосок косичку. С остальными полосками проделайте то же самое. Оставьте косички на 20 минут при комнатной температуре, чтобы они поднялись.
Meanwhile, crack the eggs into a bowl and whisk them with a fork or whisk.
Тем временем в миску разбейте яйца и взболтайте их вилкой или венчиком.
Line a baking sheet with parchment. Lay out the braids. Brush them with egg, sprinkle with cheese and sesame seeds.
Противень выстелите пергаментом. Выложите косички. Смажьте их яйцом, посыпьте сыром и кунжутом.
Send the braids to bake in the oven for 10-15 minutes at 180⁰C until they turn golden.
Отправьте косички выпекаться в духовку на 10-15 минут при 180⁰С, пока они не станут золотистыми.
Sprinkle the finished braids with finely chopped fresh herbs.
Готовые косички посыпьте мелко нарубленной свежей зеленью.