Prepare your food. 2 hours before cooking, soak the mushrooms, wash and peel the carrots. Preheat the oven to 200˚C.
Подготовьте продукты. За 2 часа до готовки замочите грибы, помойте и очистите морковь. Разогрейте духовку до 200 ˚C.
Fry vegetables and mushrooms. Rinse the soaked mushrooms in cold water and cut into small pieces. Grate the peeled carrots. Heat a frying pan with olive oil, fry the carrots for 2 minutes, add the mushrooms. Add salt and pepper, cover the pan and cook for 2 minutes.
Обжарьте овощи и грибы. Вымоченные грибы промойте в холодной воде и нарежьте на мелкие кусочки. Очищенную морковь натрите на терке. Разогрейте сковороду с оливковым маслом, обжарьте морковь в течение 2 минут, добавьте грибы. Добавьте соль и перец, накройте сковороду крышкой и жарьте в течение 2 минут.
Fry the potatoes. Peel the potatoes. While the vegetables are roasting, cut the potatoes into cubes. Place in a frying pan with vegetable oil and fry for 7 minutes. Add fried mushrooms and carrots to the potatoes, pour in soy sauce. Roast the vegetables together over medium heat until the potatoes are cooked through, about 20 minutes.
Обжарьте картофель. Почистите картофель. Пока обжариваются овощи, картофель нарежьте кубиками. Положите на сковороду с растительным маслом и обжарьте в течение 7 минут. Добавьте к картофелю обжаренные грибы с морковью, залейте соевым соусом. Жарьте овощи вместе на среднем огне до готовности картофеля примерно в течение 20 минут.
Garnish the finished dish with fresh herbs.
Готовое блюдо украсьте свежей зеленью.